BOOK TID TIL EFTERSYN - KLIK HER

HOS OS FÅR DU:

Tilstandsrapport

Energimærke

El-eftersynsrapport

Kun 10.000,-

Et udsnit af vores samarbejdspartnere

 

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring tilbyder sælgeransvars- og ejerskifteforsikringer til alle danske husejere. Boligeftersyn udarbejder tekniske rapporter for Dansk Boligforsikrings samarbejdspartnere til attraktive priser over hele landet. Forsikringsselskabet har siden 2002 været et af de største på markedet, og i 2016 kunne Dansk Boligforsikring bryste sig af at tegne næst flest ejerskifteforsikringer i Danmark.

Dansk Boligforsikring er ejet af en lille skare af aktionærer, hvor Nordica Capital Partners A/S tegner sig som hovedejeren.

Læs mere om Dansk boligforsikring her eller følg virksomheden på LinkedIn og Facebook.  

Willis Tower Watson

Willis Tower Watson er en af verdens ledende firmaer inden for risikostyring. Det er en global virksomhed, der har næsten 40.000 på verdensplan og tæt på 500 i Danmark. Virksomheden arbejder sammen med små såvel som store, internationale firmaer, og de dækker alle brancher og sektorer. Willis samarbejder – blandt andet – med Dansk Boligforsikring. Læs mere om Willis Tower Watson her.  

Frida Forsikring

Frida Forsikring Agentur tilbyder ejeskifteforsikringer, og Boligeftersyn udarbejder tekniske rapporter for Frida Forsikring Agentur samarbejdspartnere til attraktive priser over hele landet.
Link til Frida Forsikring: https://www.fridaforsikring.dk/

 

Gå til fridaforsikring.dk

Boliga

Boliga tilbyder, i samarbejde med Boligeftersyn, tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn til attraktive priser over hele landet.

 

NEM Forsikring

NEM Forsikring tilbyder ejeskifteforsikringer, og Boligeftersyn udarbejder tekniske rapporter for Dansk Boligforsikrings samarbejdspartnere til attraktive priser over hele landet

Gå til nemforsikring.dk