BOOK TID TIL EFTERSYN - KLIK HER

HOS OS FÅR DU:

Tilstandsrapport

Energimærke

El-eftersynsrapport

Kun 10.000,-

Byggeteknisk rapport

Nogle ejendomme er ikke omfattet af lov om forbrugerbeskyttelse, og det er derfor ikke muligt at udarbejde en tilstandsrapport på disse ejendomme. Disse inkluderer landbrugsbygninger, erhvervsbygninger, større etageejendomme samt andelsboliger. Som erstatning kan man udarbejde en byggeteknisk rapport, der beskriver bygningens tilstand, og de skader der eventuelt måtte være. Dette foregår helt på samme måde som ved udarbejdelsen af en tilstandsrapport.

En byggeteknisk rapport indberettes ikke til HE-sekretariatet, og det er ikke muligt at indhente tilbud på ejerskifteforsikring, som det er ved tilstandsrapporten. Derimod giver en byggeteknisk rapport et indgående kendskab til bygningens nuværende tilstand og kan derfor være et vigtigt og i flere henseende uundværligt dokument i forbindelse med salg og vurdering af ejendommen. Med andre ord kan det altså være både din og købers garanti for en sikker handel.

 

Erfaring er essentielt

Vores byggesagkyndige, der udarbejder den byggetekniske rapport, har mange års erfaring. Dette er vigtigt i og med, at rapporten bygger på en sammenligning med andre lignende ejendomme. Hvis du vælger os, er du derfor sikker på en rapport, der er uvildig og grundig på samme tid.

 

Ring og hør nærmere

Vores dygtige konsulenter kører rundt i hele landet, og vi er derfor altid klar til at hjælpe dig. For yderligere information kan du kontakte os på telefon 35 36 07 96.

Har du brug for energimærkning af hus, el-eftersyn eller køberrådgivning, klarer vi også dette.