BOOK TID TIL EFTERSYN - KLIK HER

HOS OS FÅR DU:

Tilstandsrapport

Energimærke

El-eftersynsrapport

Kun 10.000,-

El-eftersyn

Hos Boligeftersyn udarbejder vi el-eftersyn for alle kunder i hele landet. Det har siden 2012 været nødvendigt at kunne fremlægge et el-eftersyn for at kunne tegne en ejerskifteforsikring. Vores erfarne konsulenter gennemgår din boligs elinstallationer og på baggrund heraf udfærdiges el-eftersynet. Vi tager stikprøver af installationerne, der har som mål at afdække eventuelle fejl eller eventuelle ulovlige forhold, der til stadighed findes i ældre ejendomme.

 

Hvorfor el-eftersyn?

Som sælger fritages du for dit 10-årige mangelansvar, hvis du ved ejendomsoverdragelse kan forelægge en tilstandsrapport, el-eftersyn samt et ejerskifteforsikringstilbud for køber. På denne måde er de synlige fejl og mangler dækket, og det er ikke længere dit ansvar, når du er ude af ejendommen. Der kan derfor være mange penge at spare ved at få foretaget en el-eftersyn ved salg. Vi har indført en fast pris på disse besigtigelser, og det er uafhængigt af din ejendoms størrelse, og hvor i landet du bor. Det er vores erfaring, at vores kunder generelt kan spare penge ved netop denne løsning.

 

Lad en uvildig fagmand klare opgaven

Med mange års erfaring kan vi håndtere alle typer ejendomme, når det kommer til udarbejdelse af el-eftersyn ved hussalg. Ønsker du at høre nærmere, kan du kontakte os på telefon 35 36 07 96, hvor vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi har konsulenter i hele landet, således at vi med garanti også kan hjælpe dig.

Har du brug for energimærkning af huskøberrådgivning eller udarbejdelse af en tilstandsrapport, klarer vi også dette.