BOOK TID TIL EFTERSYN - KLIK HER

HOS OS FÅR DU:

Tilstandsrapport

Energimærke

El-eftersynsrapport

Kun 10.000,-

Køberrådgivning ved huskøb

At købe et hus eller en lejlighed er for de fleste mennesker en stor investering. Det forstår vi godt, og det er derfor vigtigt, at du tager den rette beslutning på det rigtige grundlag. Vores erfarne byggesagkyndige tilbyder derfor køberrådgivning til dig, hvis du står over for køb af bolig, og du har brug for hjælp eller rådgivning til at træffe det rette valg.

En købergennemgang giver et godt overblik over boligens stand, og vores konsulent hjælper dig med at få afklaret eventuelle spørgsmål og bekymringer, der måtte være i forhold til boligen og tilstandsrapporten. Samtidig kan du som køber få oplyst overslagspriser på, hvad det vil koste at udbedre eventuelle skader eller mulige investeringer i boligen. Bemærk dog, at gennemgangen er uvildig og mundtlig, og der vil derfor ikke blive udarbejdet en efterfølgende rapport ved en køberrådgivning.

 

Vi er på din side

Hvis du ønsker rådgivning til huskøb, hjælper vores dygtige medarbejdere kunder i hele landet. Vores team har mange års erfaring, og vi kender til alle faldgruber, der kan være i forbindelse med huskøb. Derudover rådgiver vi altid i øjenhøjde, og vores vigtigste mission er, at du foretager en velovervejet beslutning, du bliver glad for i dag, i morgen og om 10 år. Ønsker du at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 36 07 96.

Læs også omkring energimærkning af hus og el-eftersyn.