BOOK TID TIL EFTERSYN - KLIK HERHOS OS FÅR DU:

Tilstandsrapport

Energimærke

El-eftersynsrapport

Kun 9.995,-

TILSTANDSRAPPORT - FOR DIN SKYLD

En tilstandsrapport udarbejdes ved køb eller salg af de fleste hushandler i Danmark. Den er nødvendig for, at du som køber kan tegne en ejerskifteforsikring, da alle forsikringsselskaber i dag ønsker denne garanti før indgåelse. Samtidig er det også din garanti for, at du ikke pludselig har investeret i et hus, der har fejl og mangler, og som du selv ender med at skulle hæfte for.

Såfremt du har fået en tilstandsrapport og tegnet en ejerskifteforsikring, er du dækket, hvis det skulle vise sig, at andre skjulte forhold ikke har været på plads. Med andre ord er tilstandsrapporten til for din skyld, og den kan komme til at spare dig for rigtig mange penge.

Den bygningssagkyndige giver hver skade, og de forhold der kan medføre skader, en karakter der svarer til hvor alvorligt forholdet er. 

  • K0: Kosmetiske skader
  • K1: Mindre alvorlige skader
  • K2: Alvorlige skader
  • K3: Kritiske skader
  • UN: Bør undersøges nærmere


Uvildighed er en selvfølge

Når du som køber bestiller en tilstandsrapport hos os, er du sikker på at få en erfaren byggesagkyndig til hjælp. Selve rapporten udarbejdes gennem sammenligning med lignende boligtyper, hvori alder og generel ælde og slid medregnes. Derfor er det vigtigt, at konsulenten har erfaring og derudover er uvildig i sin vurdering. De fleste vælger netop derfor at få egen byggesagkyndige til at foretage tilstandsrapporten for at være sikker på, at alle forhold er afdækkede, og at der ikke kommer ubehagelige overraskelser senere hen.

 

Vi er klar

Hos Boligeftersyn er vi landsdækkende, og alle vores konsulenter gør en dyd ud af at sikre dig og din investering. Tøv ikke med at kontakte os for hjælp og vejledning på telefon 35 36 07 96.

Har du også brug for køberrådgivning, energimærkning af bolig, byggeteknisk rapport eller en el-eftersynsrapport, så klarer vi også dette.

BETAL DIN FAKTURA ONLINE OG SPAR BETALINGSGEBYR


Spar DKK 49,-

ved online betaling

BETAL HER
Top